Professionel tekstforfatter til din Esbjergvirksomhed

[Tekstforfatter Esbjerg]

Med en dygtig tekstforfatter opnår du mange fordele.

Du

  • null
    undgår at miste kunder, fordi din markedsføring er uklar, eller din hjemmeside ikke findes på Google
  • null
    slipper for at sætte dig ind i, hvilke typer markedsføringstekster du har brug for – og lære hvordan du skriver for dem
  • null
    kan bruge din tid på det, du er bedst til og tjener penge på
  • null
    fremstår som eksperten på dit felt, så det er let for potentielle kunder at se, hvorfor de netop skal vælge dig

Med andre ord: En tekstforfatter til hjemmesiden og trykt materiale er ikke en udgift for dig. Men en investering i dit salgsarbejde. Og med de rette markedsføringstekster og en gennemtænkt strategi for kunderejsen kan du påvirke de rette kundetyper, netop når de er på udkig efter en med din ekspertise.

Ofte foregår kunderejsen sådan her:

  1. Din kunde googler din ydelse eller et spørgsmål indenfor dit speciale

  2. Din SEO-tekst vises på Google

  3. Læseren bliver overbevist om, at du er den fremmeste på dit felt og ringer til dig for at lave en aftale. Eller han læser dit blogindlæg og tilmelder sig dit nyhedsbrev og bliver kunde senere

 

Klik. Klik. Klik.

Lyder det ikke attraktivt? Selv har jeg brugt netop den markedsføringsstrategi i + 10 år. Den er både effektiv og billig. For når du først får banket din SEO-tekst ind øverst på Google, ligger du forholdsvis stabilt. Mange af mine egne SEO-tekster sender dagligt trafik til min hjemmeside, selv om jeg ikke har rørt ved dem i + 5 år.

Derfor har jeg specialiseret mig i onlinemarkedsføring. For som regel er mine kunders markedsføringsbudget brugt bedst online. Og online kan du både ramme mulige kunder fra Esbjerg og byer langt væk fra Esbjerg på en og samme tid.

Læs evt. mere om SEO Esbjerg.

MichaelThygesen

Majbritt var tjent hjem 10 gange på bare 1½ år

”Min hjemmeside har allerede solgt for 300.000 kroner til kunder, der har fundet mig på Google. Og prisen for tekst og rådgivning var 30.000 kroner.

Nu får jeg ca. en kunde om måneden via Google, og jeg har konstant kunder i min pipeline pga. hjemmesiden. Og næsten alle kunderne trækker på mig mere end en gang, så slutresultatet bliver mere end 300.000 kroner.

Teksterne viser, hvilken kvalitet jeg leverer, og at jeg har arbejdet med effektivitet i mange år. Det er også tydeligt, hvilken målgruppe jeg går efter, fordi teksterne inkluderer mine kunders ordvalg: Effektivitet, planlægning, struktur, spare tid og ambitiøs.

Og når jeg sælger effektivitet, skal sproget jo matche det. Derfor er der heller ikke noget sniksnak.

Nu har hjemmesiden en struktur, så det er let for kunderne at finde rundt: 1:1-forløb, kurser, bag om og referencer på hver sin underside. Samtidig kan jeg meget bedre dele relevante links og styre, at folk lander på de rette undersider. Blandt andet når jeg skriver opslag på LinkedIn.

Michael Thygesen
Ejer og underviser,
 Work Efficiently

Få en tekstforfatter, der også rådgiver dig

Har du allerede en professionel hjemmeside, kan det være rentabelt at supplere med andre markedsføringstiltag. Så som en folder, salgsbreve eller medieomtale i JydskeVestkysten eller de landsdækkende medier.

Her kan du også trække på mig og min skarpe pen og journalistuddannelse.

Når jeg får nye kunder, tager vi altid en grundig snak, så vi sikrer, at jeg skriver de tekster, der giver mest værdi for pengene. Nogle gange kan vi hurtigt afklare opgaven og det forventede udbytte. Andre gange indleder vi samarbejdet med et rådgivningsmøde, hvor vi optimerer markedsføringsstrategien. Og jeg fraråder tekstforfatning af de tekster, hvor jeg ikke tror, jeg vil være mine penge værd.

Som du kan se på min adresse, hører min virksomhed ikke til i Esbjerg, men jeg har kunder i hele landet. Særligt får jeg mange kunder fra Jylland, nu hvor digitale møder er blevet en fast del af manges hverdag. Og tit løser jeg endog store opgaver for kunder, jeg aldrig før har mødt i virkeligheden.

Derfor kan jeg sikkert også skrive dine markedsføringstekster, hvis du

  • er revisor i Bramming
  • driver et advokatfirma i Hjerting
  • har en produktionsvirksomhed i Varde

 

Og kræver opgaven det, kommer jeg selvfølgelig gerne til Esbjerg.

Laila_3
 Laila Nygaard, Nygaard Grafisk

 

Konceptudvikling + ny tekst på under 4 timer

 ”Majbritt hjalp mig med at få styr på mit nye produkt og skrev også en kort og præcis tekst, der rammer målgruppen. Teksten indeholder mange salgsargumenter, jeg fremover også kan bruge, når jeg præsenterer mig i andre sammenhænge. Eksempelvis i mails eller elevatortaler.

”Det er en kæmpe fordel, at Majbritt både kan rådgive om selve konceptet og skrive om det bagefter.

Det betød, at vi kun skulle snakke sammen én gang, og teksten blev 100 %, som den skulle være. Det var så effektivt, og jeg havde den færdige tekst, 1½ dag efter vi havde snakket sammen.

Derfor giver jeg Majbritt mine bedste anbefalinger.”

Skriv gerne til mig. Så kontakter jeg dig

Kontakt-Majbritt-Lund

Få flere tilfredse kunder, der kommer tilbage

Din målgruppe skal opleve, at du er særlig kompetent til at hjælpe netop dem. Som specialist i kundetyper kan jeg målrette din markedsføring, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Emotionelle kundetyper bygger på grundig forskning: Alle kunder inddeles i 4 arketyper ud fra, hvad der påvirker dem til at købe. Når du har valgt én type, målretter vi hele din markedsføring og dine ydelser efter netop din målgruppe, og du får lettere ved at sælge.

HAR LØST OPGAVER FOR…

kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
kundereference
frydenlund
kundereference
Medstrøm
kundereference
kundereference

Skriv dit søgeord og tryk ENTER